Recenzie | lyžiarske strediská
Krásna Vrátna spolieha na Paseky PDF Tlačiť E-mail
RECENZIA: Po lyžovačke v Jasnej a na Veľkej Rači sme hodnotili ďalšie slovenské top lyžiarske stredisko z kategórie 5 hviezdičiek. Tento krát sme navštívili Vrátnu dolinu neďaleko Terchovej.
Posledná úprava Nedeľa, 28 Marec 2010 21:24
Čítať celý článok...
 
Ski Čertov - besné poníky pod Makytou PDF Tlačiť E-mail
RECENZIA: Navštívili sme najznámejšie stredisko v Púchovskom okrese. Okrem príjemnej lyžovačky v Javorníkoch na nás čakala aj povinná agroturistika v podobe jazdy na dvoch rozbesnených poníkoch.
Posledná úprava Nedeľa, 21 Február 2010 18:44
Čítať celý článok...
 
Čičmany - lyžovanie v chalúpkove PDF Tlačiť E-mail
RECENZIA: Čičmany sú viac ako lyžiarskym strediskom známe svojimi maľovanými drevenicami. V zime však táto malebná dedinka ponúka aj lyžovačku v lyžiarskom stredisku Javorinka, na kopci za dedinou.
Posledná úprava Nedeľa, 31 Január 2010 22:52
Čítať celý článok...
 
Ski Krahule – lyžovačka namiesto blatovačky PDF Tlačiť E-mail
RECENZIA: V Bratislave je 9 stupňov, celý týždeň v kuse prší a zdá sa, že je november. Je však koniec decembra a chystám sa na silvestrovskú lyžovačku. Z päty vytiahnem zvyšok mojej naivity a na strešný nosič pripnem okrem lyží aj zbožné priania, nech je na Krahuliach aspoň trocha snehu.
Posledná úprava Nedeľa, 24 Január 2010 20:26
Čítať celý článok...
 
Salamandra Ski Resort – veľká príležitosť PDF Tlačiť E-mail
RECENZIA: Píše sa rok 2010 a Ski Resort Salamandra je najmladším slovenským strediskom. Okrem veku mu patrí ešte niekoľko ďalších superlatívov, ktoré ho od ostatných lyžiarskych stredísk odlišujú tak výrazne, že mi z jeho návštevy stále ostáva taký zvláštny pocit. Asi to bude kombináciou všetkých jeho „NAJ“:
Posledná úprava Pondelok, 11 Január 2010 20:01
Čítať celý článok...
 
Lanovka na Otupné – nová pýcha v Jasnej PDF Tlačiť E-mail
RECENZIA: Tento rok sme namiesto predvianočného nakupovania dali prednosť lyžovačke v najlepšom slovenskom lyžiarskom stredisku v Jasnej. Piatok 18. decembra sme prišli otvoriť zimnú sezónu, na ktorú prevádzkovateľ strediska veľkoryso lákal skipasom za 1 euro.
Posledná úprava Nedeľa, 24 Január 2010 19:46
Čítať celý článok...
 
Veľká Rača - Malé Prekvapenie PDF Tlačiť E-mail
pošli na vybrali.sme.sk
RECENZIA: Veľkú Raču som poznal len zo živej panorámy a správ o investíciách do nových lanoviek. Je 20. marec, Rača hlási výborné snehové podmienky, čo je skvelá príležitosť na zatvorenie lyžiarskej sezóny. Možno.
Posledná úprava Nedeľa, 03 Máj 2009 17:32
Čítať celý článok...
 
Lyžovačka na Čertovici. A do čerta! PDF Tlačiť E-mail
pošli na vybrali.sme.sk
RECENZIA: Prišiel čas na napísať prvý cestopis. Nech sa páči, predstavujem vysokohorské lyžiarske stredisko Čertovica! Čertovicu som navštívil vo februári a bola to celkom zaujímavé. Nech už to zoberiete z akejkoľvek stránky...
Posledná úprava Nedeľa, 03 Máj 2009 17:30
Čítať celý článok...
 


TURISTIKA | okolie

PAMIATKY | okolie

KÚPANIE A KÚPELE | okolie

LYŽOVANIE | okolie

RECENZIE | okolie

SPRÁVY | okolie

mojeslovensko.sk dava cez twitter
mojeslovensko.sk na facebooku
odber obsahu cez rss